Су вид месо

Су вид месо – какво представлява?

Су вид месо 1 - гарантирано качество
Су вид месо - отличен вкус

Су вид месо наричаме месо, което е приготвено по популярния метод за готвене „су вид“. Става въпрос за метод, използван за приготвяне както на месо, така и на различни други видове продукти (напр. морски дарове, зеленчуци, кисело мляко, десерти). Същността на този метод се състои в готвенето на съответните продукти под вакуум. Готвене, което се осъществява при ниска температура и трае продължителен период от време. В следващите редове ще разгледаме главните преимущества за консумиращите месото потребители от употребата на така описания метод. В допълнение, ще разберете защо закупуването на су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide е оптималната за вас опция на пазара.  

 

Су вид месо – защо то е по-качествено?

 

Закупувайки су вид месо, потребителят може да бъде сигурен, че то е със значително по-високо качество от месата, приготвяни по традиционните методи. Поставянето на месото във вакуумирани торбички по време на готвене гарантира, че всички микроелементи в него ще бъдат запазени.  Освен това се съхраняват и базови характеристики на продукта, като например неговия вкус, аромат, цвят и т.н. Или казано с други думи, ако заложите на су вид месо, ще консумирате продукт, който доставя истинска наслада на сетивата и същевременно е максимално полезен за човешкия организъм.

 

Су вид месо – какви допълнителни преимущества притежава? 

Су вид месо 2 - най-вкусно
Су вид месо - вкус и качество

Няма как да не отбележим и допълнителните преимущества, които притежава приготвеното по стандартите су вид месо. При този метод на приготвяне се осъществява прецизен контрол на температурата и равномерно сготвяне на храната.  Няма как да възникне ситуация, при която су вид месо да е по-сурово от едната си страна или пък да е по-сухо в определена зона. Качественото су вид месо е еднакво приготвено навсякъде и предоставя на човека неповторима наслада по време на хранене.

 

Когато става въпрос за су вид месо, трябва да споменем още няколко преимущества, свързани с процеса по приготвянето му. В рамките на този процес не се губи толкова значителна част от масата на месото, колкото при традиционните методи за приготвяне. Залагането на су вид месо гарантира, че при приготвянето загубите на маса се редуцират с от 15% до 35%. Отделно от това, при въпросния метод на приготвяне се реализират икономии на електроенергия от 20% до 28%. Не бива да се подценява и факторът, отнасящ се до съхранението на готовото су вид месо. Приготвеното по стандартите су вид месо по-трудно развива микроорганизми и съответно е способно да се запази годно за консумация за по-дълъг период от време.

 

Как точно се приготвя су вид месо?

 

Методът за приготвяне на су вид месо се състои от три базови стъпки. Първо месото се вакуумира в специални торбички, които са сертифицирани като подходящи за готвене. След това въпросните торбички с месото вътре се потапят във водна баня. Задължително обаче въпросната водна баня трябва предварително да е била доведена до предвидената за готвене температура. Друго задължително нещо е всяко су вид месо да се готви минимум толкова време, колкото е отбелязано в рецептата. Даже може да се готви и повече от това време, стига да не са деликатни храни като риба или черен дроб. Последните стъпки са изваждането, шоковото охлаждане, пакетирането и доставянето до клиента на готово за консумация су вид месо. Ако се цели създаването на обгорена повърхност и карамелизиран цвят, е възможно съответното су вид месо да се запече за кратко на скара или в горещ тиган.

Су вид месо 3 - деликатес
Су вид месо - здравословно и вкусно

Су вид месо и неговото значение за бизнеса

 

Популяризирането на технологията за приготвяне на су вид месо оказа голямо влияние върху редица бизнеси през последните години. Най-важни за тези бизнеси са способността за съхранение на вкусовите и ароматните характеристики на месата, както и възможността те да останат годни за консумиране за по-дълго време. Последното изречение се отнася в пълна степен за бизнесите, които са част от кетъринг индустрията, за ресторантите и заведенията за бързо хранене, както и за хотелите. Индивидуалните потребители пък посредством консумирането на су вид месо получават повече наслада за своите сетива и значително по-полезна и здравословна храна, която вкарват в тялото си.

 

Причини да закупите су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide 

 

Онлайн магазин Meat Sous Vide е създаден през 2021 година от екип, състоящ се от ценители на качествената храна и добрия вкус. Нашата цел е да предоставим на клиента месни продукти, гарантиращи оптимално съчетание между вкусното и полезното. Ето няколко основателни причини да закупите су вид месо именно от нас:

Су вид месо 4 - качествена храна
Су вид месо, подходящо за кетаринг и ресторанти

Покупка на су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide: Високо качество – работим само и единствено с утвърдени български производители, доставящи ни първокласно месо без антибиотици, стимулатори на растежа и добавена вода. Всички наши месни продукти се приготвят по метода за су вид месо и достигат до клиентите ни в перфектно състояние и с напълно запазени микроелементи.

 

Покупка на су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide: Разнообразни продукти – в онлайн магазин Meat Sous Vide можете да откриете разнообразни продукти, направени от свинско, пилешко или телешко су вид месо. Няма значение дали ви трябват крила, ребра, врат или джолан – ние ще ви предоставим това, което търсите.

 

Покупка на су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide: Гъвкавост по отношение на предлаганите оферти -  екипът на онлайн магазин Meat Sous Vide  се стреми да гарантира на своите клиенти максимална гъвкавост по отношение на предлаганите оферти за су вид месо. Имаме подходящи предложения за доставка на су вид месо както за индивидуални клиенти, така и за хотели, ресторанти, кетъринг фирми и кулинарни магазини.

 

Покупка на су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide: Бързи доставки – доверявайки се на онлайн магазин Meat Sous Vide, вие си осигурявате доставки на су вид месо във възможно най-кратки срокове, независимо в коя част от страната се намирате. Тези срокове за доставка на су вид месо ще ви удовлетворят напълно и ще ви позволят да използвате съответното су вид месо по предназначение.         

Су вид месо – какво представлява?

Су вид месо – защо то е по-качествено?

Су вид месо – какви допълнителни преимущества притежава?

Как точно се приготвя су вид месо?

Су вид месо и неговото значение за бизнеса

Причини да закупите су вид месо от онлайн магазин Meat Sous Vide

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки